Dječji vrtić Bambi

Svečano otvorenje

Obavijesti

Svečano otvorenje rekonstruiranog i novoizgrađenog dijela Dječjeg vrtića Bambi Rokovci-Andrijaševci

7.srpnja 2023. godine svečano je otvoren naš novi-stari Dječji vrtić Bambi Rokovci-Andrijaševci. Iako je vrtić otvoren tek nekoliko godina, u pedagoškoj godini 2022./2023. doživio je veliku rekonstrukciju i izgradnju, kako unutrašnjeg dijela, tako i vanjskog. Naime,  prijava Općine Andrijaševci na natječaj za provedbu tipa operacije 7.4.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ pozitivno je ocijenjena te nam je temeljem toga omogućen vrtić kakav danas imamo.

U sklopu svečanog otvorenja vrtića osmišljen je program koji se sastojao od nekoliko izvedbi djece i prigodnog govora ministrice poljoprivrede Marije Vučković, župana Damira Dekanića, načelnika Ante Rajkovića i ravnateljice Svjetlane Draženović.

Izvedbe djece izmamile su osmijehe svih prisutnih, a posebno nas je oduševio zbor Dječjeg vrtića Bambi Rokovci-Andrijaševci koji je po prvi puta izveo novoosmišljenu himnu Vrtića, u pratnji učitelja Ivana Filipovića na gitari.

Ključne riječi: