Dječji vrtić Bambi

Advent u dječjem vrtiću Bambi

Zanimljivosti

Najljepše vrijeme u godini obilježit će se brojnim prigodnim događanjima i susretima. Paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu ušli smo u Advent, a kroz različite likovne, scenske, kreativne i glazbene aktivnosti djece pripremamo se za veliki blagdan.

U petak 02.12.2022. djeca će odnijeti pismo do poštanskog sandučića kako bi sveti Nikola na vrijeme pročitao njihove želje i s prigodnim poklonima došao na njihovu predstavu „Sveti Nikola i djeca“ u utorak 06.12.2022.

Druženje s roditeljima upriličit će se kroz likovno – kreativnu radionicu u ponedjeljak 05.12.2022. u 16:30 sati, u kojoj će zajedničkim radom biti dio našeg tradicionalnog Božićnog sajma koji će se održat  15.12.2022.

 Kao i svih ovih godina sajam će trajati  od 9:00 do 12:00 sati, djeca će sudjelovati prema utvrđenom rasporedu. Potrudit ćemo se da se na šarenim štandovima pronađe ponešto za bake, djedove, tetke, susjede i sve ostale koje pozivamo da lica naše djece okite osmjehom, radošću i veseljem.

09.12.2022. u 9:15 sati posjetit će nas Klaun Čupko sa svojim čarolijama.

Blagdan svete Lucije tradicionalno ćemo obilježiti sijanjem pšenice.

Djeca nastavljaju kroz projekt kumstva udruge „Kolajna ljubavi“ sakupljati novčiće za dječaka Liziwani Oscara iz Tanzanije pa će svoje napunjene kasice donijeti 16.12.2022. u vrtić i na taj način podijeliti čaroliju božićnog darivanja, zajedništva i empatije.

Radost i veselje blagdana završit ćemo „Božićnom priredbom“ u kojoj će sudjelovati djeca i odgojiteljice, a tom prilikom ugostit ćemo Djeda Božićnjaka sa željno očekivanim poklonima.

Svoju empatiju još jednom ćemo pokazati prikupljanjem namirnica za potrebite korisnike Crvenog križa – Vinkovci koje ćemo predati volonterima 22.12.2022., a zauzvrat uživati u njihovoj božićnoj predstavi.

Ključne riječi:

Zadnje vijesti

Imate pitanja?

Obratite nam se putem telefona ili e-pošte