Prijava

Jelovnik

Poštovani roditelji,

Kako smo Vas već obavijestili da je naš Osnivač, Općina Andrijaševci aplicirala na jedan važan projekt pri Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku . Promišljanja o trenutnoj situaciji i briga za mlade obitelji naše Općine i ovaj puta je usmjerena na poboljšanje kvalitete života svih naših mještana a naručit naših najmlađih mještana. Stoga je Osnivač Dječjeg vrtića Bambi Rokovci-Andrijaševci, Općina Andrijaševci odlučila sredstva dobivena na ovom projektu usmjeriti kroz naredno razdoblje za smanjenje cijene vrtića u kojoj sudjeluju roditelji korisnika naših usluga.

Kroz narednih 8 (osam) mjeseci cijena vrtića smanjit će se za svu upisanu djecu 300 kuna po djetetu.

Od 01.06.2020. cijena, odnosno participacija roditelja u cijeni vrtića kroz narednih osam (8) mjeseci iznosit će 390,00 kuna za prvo upisano dijete a za drugo upisano dijete 183,00 kn.

Moramo naglasiti da je od samog otvaranja naš vrtić u potpunosti popunjen a ovakvim vođenjem našeg Osnivača nemamo razloga ne misliti da će tako biti i u budućnosti.

Zahvaljujemo se našem načelniku gospodinu Damiru Dekanić, donačelniku Anti Rajković i svima koji su sudjelovali u ovom za nas važnom Projektu.

Ravnateljica:

Svjetlana Draženović mag.paed.

O nama

Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet.

Kontakti

Tel. +385 98 186 1755
E-pošta: bambi@andrijasevci.hr 
Web: www.bambi.andrijasevci.hr 

M. Gupca 8, Andrijaševci, Hrvatska