Novi objekt

Novi objekt

Donec nec justo eget felis facilisis fermentum. Aliquam porttitor mauris sit amet orci. Aenean dignissim pellentesque felis.

Više sadržaja

Više sadržaja

Donec nec justo eget felis facilisis fermentum. Aliquam porttitor mauris sit amet orci. Aenean dignissim pellentesque felis.

Prijava

Jelovnik

Poštovani roditelji,

Kako smo Vas već obavijestili da je naš Osnivač, Općina Andrijaševci aplicirala na jedan važan projekt pri Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku . Promišljanja o trenutnoj situaciji i briga za mlade obitelji naše Općine i ovaj puta je usmjerena na poboljšanje kvalitete života svih naših mještana a naručit naših najmlađih mještana. Stoga je Osnivač Dječjeg vrtića Bambi Rokovci-Andrijaševci, Općina Andrijaševci odlučila sredstva dobivena na ovom projektu usmjeriti kroz naredno razdoblje za smanjenje cijene vrtića u kojoj sudjeluju roditelji korisnika naših usluga.

Kroz narednih 8 (osam) mjeseci cijena vrtića smanjit će se za svu upisanu djecu 300 kuna po djetetu.

Od 01.06.2020. cijena, odnosno participacija roditelja u cijeni vrtića kroz narednih osam (8) mjeseci iznosit će 390,00 kuna za prvo upisano dijete a za drugo upisano dijete 183,00 kn.

Moramo naglasiti da je od samog otvaranja naš vrtić u potpunosti popunjen a ovakvim vođenjem našeg Osnivača nemamo razloga ne misliti da će tako biti i u budućnosti.

Zahvaljujemo se našem načelniku gospodinu Damiru Dekanić, donačelniku Anti Rajković i svima koji su sudjelovali u ovom za nas važnom Projektu.

Ravnateljica:

Svjetlana Draženović mag.paed.

image1

Donec nec justo

Donec nec justo eget felis facilisis fermentum. Aliquam porttitor mauris sit amet orci.

image2

Quam nunc

Sed egestas, ante et vulputate volutpat, eros pede semper est, vitae luctus metus.

image3

Velit esse

Donec nec justo eget felis facilisis fermentum. Aliquam porttitor mauris sit amet orci..

O nama

Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet.

Kontakti

Tel. +385 98 186 1755
E-pošta: bambi@andrijasevci.hr 
Web: www.bambi.andrijasevci.hr 

M. Gupca 8, Andrijaševci, Hrvatska